Ostoskori

Yhteensä: 0,00 €

Gastrokaasugrillit sopivat vaativaan kotikäyttöön sekä ammattikäyttöön

Gastrogrillistä löytyy kuusi eri kokoa

Gastrokaasugrilleistä löytyy varmasti sopiva grilli Teidänkin käyttöönne.

Kaasupoltin

Kuvassa kolme 4,5kw kaasupolttinta.

Kaasugrilli 5

Gastrogrilli 5 ritilällä, sivupöydillä ja pyöräjaloilla

Gastrokaasugrillejä on kuutta eri kokoa. Pienin grillimme on varustettu yhdellä kaasupolttimella ja suurin  kuudella kaasupolttimella. Kotikäyttöön ostetuimpia grillejä ovat 1-4 kaasupolttimella varustetut grillit. Yhdistyksien ja yrityksien yleisimpänä valintana on 4-6 kaasupolttimella varustettu kaasugrilli.

Gastrogrillien rungot on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ne on tehty kestämään kovempaakin käyttöä. Lisäksi ruostumattoman teräksen ansiosta grilli on helppo puhdistaa ja pitää puhtaana.  Kaasupolttimet on valmistettu teräksestä mutta kestävät silti vuosia normaalissa käytössä. Varmatoimisen poltinjärjestelmän avulla voit helposti itse valita montaako poltinta käytät yhtä aikaa ja millä teholla. Yhden kaasupolttimen teho on 4,5kw. Kaasupolttimet on suunniteltu kaasua säästäviksi, mutta silti tehokkaiksi.

Kokoa grillisi haluamillasi ominaisuuksilla

Voit valitta otatko grillipakettisi grilliritilällä vai teräspannulla tai molemmilla. Lisäksi runsas tarvikevalikoima takaa lukuisia laajennusmahdollisuuksia, esim. mobiilijalat ja sivupöydät. Helpottaaksemme eri vaihtoehtojen hahmottamista olemme tehneet kotisivuillemme sovelluksen, jonka avulla pystyt itse kokoamaan grillin haluamasi ominaisuuksilla.
Kokeile sovellusta painamalla Kokoa oma grilli kohtaa.

Takuu ja varaosat

Myönnämme tuotteille 12 kuukauden takuun. Takuu koskee materiaali-, asennus- tai valmistusvirheitä. Kaikkiin tuotteihin on mahdollista saada varaosia. Katso varaosat verkkokaupastamme tai kysy sähköpostitse myynnistämme.

Valmistettu Saksassa

Gastrogrillit valmistaa Saksalainen Klahr Metallverarbeitung yli 25 vuoden kokemuksella.
Suomessa Gastrogrillien maahantuonnista, myynnistä, sekä tuotetuesta vastaa TMK Tori- ja markkinakaupan palvelukeskus Oy.

Gastrokaasugrillin ominaisuudet :